Välkommen till Skytten 3

Dlkommen till Skytten 3

Vi hoppas du skall trivas i vår förening.

På vår hemsida hittar du det mesta du behöver veta om boendet och reglerna i vår förening. Aktuell information från styrelsen finns på hemsidan och på anslagstavlan i varje entré. Där finns också information om kontaktpersoner för frågor, problem och felanmälan.

Som medlem kan du göra din röst hörs på årsstämman som hålls under majmånad. Separat kallelse tillsammans med föreningens årsredovisning delas ut i god tid före mötet. Du kan även lämna motioner till stämman eller lämna egna förslag till styrelsen.

Är du intresserad av styrelsearbete, ta kontakt med valberedningen. Vi ser gärna att många engagerar sig i gemensamma arbetet.

Vi har två städdagar per år då vi röjer och rensar tillsammans både ute och inne. Vi brukar börja vid tiotiden på morgonen och avsluta vid ett på eftermiddagen med gemensam korvgrillning på vår uteplats. Dessa dagar är ett bra tillfälle att träffa grannarna och bekanta sig med varandra. Att veta vilka som bor i vårt hus bidrar till säkerhet och förebygger brott.

Hör gärna av dig om det är någon information som du saknar på hemsidan. Du är alltid välkommen att höra av dig till styrelsen via vår e-post brfadmin@skytten3.se

Varmt välkommen till oss!

Styrelsen för Brf Skytten 3

Träffar: 249